MALATYA / AKÇADAĞ - Kozluca Büyük Mahalle Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimiz,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler,müzikli korolar,çeşitli oyunlar ile çocuklarımız bayramı doyasıya kutlarken misafirlerimizede eşsiz bir bayram tattırdılar.Emeklerinden ötürü öğretmen,veli,öğrencilerimize ve okul idaresine teşekkür ederiz.

Mrt

• "Çanakkale Geçilmez" gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.  18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet GÜL,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile mesaj yayımlamıştır. Ayrıca okulumuzdaki bayan öğretmenlerimize çiçek takdim ederek günlerini kutlamıştır.

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası nedeni ile tüm Türkiyede olduğu gibi okulumumuzda da 04.03.2022 tarihinde  saat 11.30 yapılan Deprem tatbikatı başarı ile gerçekleşmiştir.Öğrencilerimiz  deprem esnasında yapması gereken çök-kapan hareketlerini başarı ile gerçekleştirmiş.Deprem sonrası  bina tahliyesini istenen sürede tamamlayarak dışarıdaki güvenli alanda toplanmışlardır.