T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / AKÇADAĞ - Kozluca Büyük Mahalle Ortaokulu

Kozluca Büyük Mahalle Ortaokulu

Telefon
0 422 477 32 19
Belgegeçer
0 422 477 32 19
WEB
https://buyukmahalleortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KOZLUCA MAH. ÇELEBİ KÜME EVLERİ KOZLUCA BÜYÜK MAHALLE ILKOKULU BLOK NO: 3 AKÇADAĞ / MALATYA
Vizyon
Vizyonumuz eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmak, çocuklarımıza sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişmeyi ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, çocuklarımızın başarı ve kalite düzeyi ile benzer kurumnlar arasında fark yaratan bir okul olmak, öğrenme yaşantılarını ön plana çıkararak, örnek niteliklere sahip, dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan Çağdaş demokratik örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Misyonumuz çocuklarımızı yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programları ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken, onların bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak, her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak milli ve manevi değerlerine bağlı, farklı kültürlere hoşgörülü, Fen ve Edebiyat bilimlerinde geleceğe dönük, Edebiyat, Sanat ve Spor´la ilgili etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.
Başarılar
.
Öğretmen :7
Öğrenci :54
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:25 - 14:30
Isınma
Kömür Yakıtlı Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Malatya il merkezinde bulunan Köy Garajı´ndan belirli saatlerde hareket eden Kürecik, Kozluca, Kepez ve Darıca minibüsleri ile okulumuza 1 saat 15 dakikada ulaşılabilir. Buradan kalkan araçlar talep üzerine Akçadağ´a da uğramakta, sonrasında Kozluca´ya uğrayarak, son durak olarak okulumuza gelmektedir. Aynı durum Malatya il merkezi güzergahı için de geçerlidir.
Servis Bilgisi
Malatya güzergahından hareket etmeden önce 0 422 323 05 62 no´lu, Büyük Mahalle güzergahından hareket etmeden önce de 0 422 477 31 31 no´lu telefonlarla Kürecik, Kozluca, Kepez ve Darıca minibüs şoförleriyle irtibata geçiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Büyük Mahalle köyü içinde yer almaktadır. Kayısı bahçeleriyle iç içe olan köyümüz dağlık bir yapıda olup Malatya kent merkezine göre daha karasal özellikte bir iklimin hissedildiği yerleşim birimidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Malatya İl merkezine 72 km uzaklıkta olan okulumuzun Akçadağ ilçe merkezine uzaklığı ise 40 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır