MALATYA / AKÇADAĞ - Kozluca Büyük Mahalle Ortaokulu

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 12.09.2022 Pazartesi günü başlıyor.Yeni eğitim öğretim yılı öğrenci,veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili DUYURU:

1) 12.09.2022 Pazartesi eğitim öğretim yılı başlayacak ve ilk ara tatil 14-18 Kasım,Yarıyıl tatili 23 Ocak-3 Şubat,2. Ara tatil 17-20 Nisan ,Karne 16 Haziran.

2)İlkokul toplam 74,Ortaokul toplam 54 öğrenci ile eğitim öğretime devam edeceğiz.

3)İlkokul,Anasınıfı branşlarında öğretmen eksiğimiz olmamakla beraber Ortaokul Sosyal Bilgiler ve İngilizce branşlarındaki eksiklerimiz görevlendirme ile tamamlanacaktır.

4)Okul giriş  ve çıkış saatlerimiz: İLKOKUL GİRİŞ:08:30-ÇIKIŞ:13:40

ORTAOKUL GİRİŞ:08:30-14:30

5)Taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz için taşıma ve yemek ihaleleri sonuçlanmış ve pazartesi itibari ile yararlanmaya başlayacaklardır.

6)Ders kitaplarımız ve Yardımcı kaynak kitaplarımız pazartesi itibari ile öğrencilerimize dağıtılacaktır.

7)Ders ihtiyaç listeleri ve ders programları pazartesi itibari ile öğrencilerimize bildirilecektir.

2022-2023 eğitim öğretim yılına hazırlıklarımız hız kesmeden devam ediyor.

Öğrencilerimizin daha hijyenik, temiz ve güzel ortamlarda eğitim görebilmeleri için Okul Müdürümüz Mehmet Gül'ün çabaları sonucu Milli Eğitim Müdürlüğü, köy Muhtarımız ve köyümüzün yardımsever esnaf ve sakinlerinin destekleri ile okulumuzu boyatıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Değerli Öğrencilerimiz,

Destekleme ve Yetiştirme KURS başvuruları 27 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında 5.6.7. Ve 8. Sınıf öğrencilerimizin isteği doğrultusunda bireysel olarak yapılacaktır. Kurs için gerekli sayılar sağlanırsa kurslarımız açılacaktır bilginize.

Nis

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Açmak İçin TIKLAYINIZ